3ο Σεμινάριο Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, 30 Ιουνίου 2013, Ιωάννινα Αμφιθέα
Το επιτυχημένο και πρωτοποριακό σεμινάριο σεμινάριο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη επαναλήφθηκε στα Ιωάννινα με μεγάλη συμμετοχή σε συνεργασία με τον chef Βάλτερ Φρονταλίνι (Walter Frontalini) και την CIBOTEC. Ο chef επικεντρώθηκε στις ζύμες για ψωμί, πίτσα, τσουρέκι, κουλουράκια κ.α. που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι παρασκευής των τροφίμων των πασχόντων αποκαλύπτοντας μυστικά και δίνοντας πολλές συμβουλές.
2ο Σεμινάριο Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, 9 Ιουνίου 2013, Θεσσαλονίκη, Hotel Nikopolis
Η Δράση για την Κοιλιοκάκη σε συνεργασία με τον chef Βάλτερ Φρονταλίνι (Walter Frontalini) και την CIBOTEC επανέλαβε το πετυχημένο και πρωτοποριακό σεμινάριο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη. Ο chef επικεντρώθηκε στις ζύμες για ψωμί, πίτσα, τσουρέκι, κουλουράκια κ.α. που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι παρασκευής των τροφίμων των πασχόντων αποκαλύπτοντας μυστικά και δίνοντας πολλές συμβουλές.
1ο Σεμινάριο Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, 26 Μαίου 2013, Θεσσαλονίκη, Café Bar FAUSTO
Η Δράση για την Κοιλιοκάκη σε συνεργασία με τον chef Βάλτερ Φρονταλίνι (Walter Frontalini) και την CIBOTEC διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σειρά σεμινάριων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη. Ο chef επικεντρώθηκε στις ζύμες για ψωμί, πίτσα, τσουρέκι, κουλουράκια κ.α. που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι παρασκευής των τροφίμων των πασχόντων αποκαλύπτοντας μυστικά και δίνοντας πολλές συμβουλές.

Ο σεφ Walter Frontalini είναι πιστοποιημένος από τον Ιταλικό Σύλλογο Κοιλιοκάκης και διατηρούσε και ο ίδιος εστιατόριο με μενού ΧΓ.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και επαναλήφθηκε δύο ακόμα φόρες, στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα.