geabakery.gr

www.facebook.com/Gea-bakery

 

Η Gea bakery είναι μία εταιρεία που έχει σαν στόχο την υγιεινή φυσική διατροφή.

Η μονάδα παραγωγής των αρτοπαρασκευασμάτων μας είναι 100% αφοσιωμένη στη διατροφή χωρίς γλουτένη με μια σημαντική διαφορά: Παράγουμε προϊόντα αρτοποιίας, χωρίς γλουτένη, με φυσικά συστατικά, βασισμένα στις γευστικές μεσογειακές συνταγές. Δεν χρησιμοποιούμε ζωικά λίπη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και χημικά συντηρητικά. Όλα τα συστατικά μας και όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα  χωρίς γλουτένη.

Στη Gea bakery πιστεύουμε ότι η διατροφή χωρίς γλουτένη δεν πρέπει να απευθύνεται μόνο στους πάσχοντες αλλά να αποτελεί επιλογή για υγιεινή και νόστιμη διατροφή για όλους.

Ζούμε σε ένα περιβάλλον που επιδεινώνεται καθημερινά, εξαιτίας της γρήγορης αύξησης της τεχνολογίας που επηρεάζει τον αέρα αναπνέουμε και τα τρόφιμα που τρώμε.

Σε αυτό το διατροφικά επιβαρυμένο περιβάλλον, πιστεύουμε ότι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας είναι η πρόσβαση σε μια υγιεινή βασική διατροφή που αποτελείται από φυσικά συστατικά χωρίς την ανάγκη χημείας.

Στη Gea bakery έχουμε λάβει μια ισχυρή δέσμευση σχετικά με τη φυσική διατροφή. Όλα τα αρτοπαρασκευάσματα μας αποτελούνται από αγνά φυσικά συστατικά χωρίς προσθήκες χημικών συντηρητικών. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.  Εάν και οι δικές σας απόψεις περί διατροφής ταυτίζονται με αυτή τη φιλοσοφία, θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας προσφέρουμε τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας, έτσι ώστε εσείς και η οικογένειά σας να τα απολαύσετε. Όταν τα δοκιμάσετε, είναι σίγουρο ότι θα διαπιστώσετε την υπεροχή της γεύσης τους.

Επικοινωνία

Gea bakery Μον. ΙΚΕ

Οδός Αγίου Αθανασίου 54 

Άνοιξη 14569, Αττική 

Τηλ : 210 – 8141 469