alevri.com

facebook.com/alevri.com.gr

Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 230 χρόνια, η εταιρεία Μύλοι Λούλη συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά μένοντας πιστή στην παράδοση και την ποιότητα, ακολουθώντας πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών της.

Το καλό αλεύρι θέλει αγάπη και μεράκι. Στους Μύλους Αγίου Γεωργίου ως γνήσιοι μυλωνάδες 7ης γενιάς έχουμε πάθος για την δουλειά μας και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε πως όλοι εσείς θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ζυμώματος, ψησίματος και φυσικά τελικού αποτελέσματος! Με προσοχή στη λεπτομέρεια και σταθερότητα στην ποιότητα εξασφαλίζουμε την επιτυχία σε κάθε σας δημιουργία.

  •  
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη.
    Το εξαιρετικό μείγμα από ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας, εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα σε κάθε σας δημιουργία, χωρίς ίχνος γλουτένης. Δοκιμάστε το σε ψωμί και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!
  • Η πρώτη φαρίνα χωρίς γλουτένη!  
    Με βάση το ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας δίνει μια βελούδινη υφή και ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα.  Δοκιμάστε την άφοβα σε κέικ και άλλα γλυκίσματα.
  • Μείγμα Αρτοποιίας (Baking Mix) Χωρίς Γλουτένη για φύλλο πίτας, ζύμη πίτσας, ψωμί και άλλες λαχταριστές συνταγές.
  • Μείγμα Ζαχαροπλαστικής Χωρίς Γλουτένη. Για γλυκές δημιουργίες όπως muffins, τάρτες, cookies και παντεσπάνι. Με τα νέα μείγματα χωρίς γλουτένη έχετε εύκολα, ακολουθώντας τα βήματα της κάθε συνταγής, ένα σίγουρο αρτοποιητικά αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει την οικογένεια.

 


Επικοινωνία

Διεύθυνση: Σπετσών 1, Κερατσίνι 18755

Γραμμή Επικοινωνίας: 801 1007901