gatidis.gr

facebook.com/gatidisfresh

 

Η εταιρία Γατίδης Fresh είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής που διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής και κατεψυγμένων ζυμών, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Με πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη κατεψυγμένων ζυμών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής, στη Γατίδης Fresh μπορούμε να ισχυριστούμε ότι προσφέρουμε μια εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων που εκτός από τις κλασσικές γεύσεις, καλύπτουν όλες τις γευστικές σας απαιτήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε μια ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής – κάτω από συνεχείς, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους – και διανέμονται σε όλα τα καταστήματά μας ώστε να απολαμβάνετε σταθερή ποιότητα και γεύση.

Παράλληλα, οι συνεργασίες μας και το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο διανομής μας σε μεγάλα super markets φέρνει τις αγαπημένες σας γεύσεις δίπλα σας όπου και αν βρίσκεστε! Η εταιρία μας διαθέτει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο και έμπειρο τμήμα catering, που αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.

Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και την ευαισθησία του ψωμιού χωρίς γλουτένη στην εταιρία Γατίδης διασφαλίζουμε απόλυτα την επεξεργασία και την παραγωγή αυτού του ιδιαίτερου προϊόντος.

Σε ειδικά διαμορφωμένο τμήμα, απομονωμένο από την υπόλοιπη παραγωγή, φυλάσσουμε τις πρώτες ύλες και ζυμώνουμε τα προϊόντα χωρίς γλουτένη. Έτσι διασφαλίζουμε ότι η όλη επεξεργασία δεν θα έρθει σε επαφή με κανενός είδους άλλων πρώτων υλών που περιέχουν γλουτένη.
Η εταιρία μας, πιστοποιημένη με ΙSO και HACCP, εγγυάται την άριστη ποιότητα κάτω από αυστηρούς και συστηματικούς ελέγχους.

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Άρτος
Αρτοσκευάσματα
Βουτήματα
Κέικ
Ζαχαροπλαστική
Εποχιακά

 

 

Επικοινωνία

ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΤΟΥ,
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
KAI ΤΡΟΦΙΜΩΝ

3ο ΧΛΜ.
ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ 62100
ΤΗΛ. 23210 66356
FAX 23210 66801

email:
info@gatidis.gr
catering@gatidis.gr