Μήνυμα από το Διοικητικό Συμβούλιο αναφορικά με τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ, 21/09/2016

“Φίλες και φίλοι,

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που αναδείχτηκαν στις εκλογές του συλλόγου μας στις 14/2/2016, συνέχισαν την ήδη αξιόλογη προσπάθεια που είχε γίνει μέχρι τότε σχετικά με τα προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Το δύσκολο και κοπιαστικό αυτό έργο ανέλαβε και το έφερε σε πέρας με τεράστια επιτυχία, το επιλαχών μέλος του Δ.Σ. κύριος Ηλίας Φερεντίνος, τον οποίο ιδιαιτέρως ευχαριστούμε

Γνωρίζοντας ότι το βασικό πρόβλημα των ατόμων με κοιλιοκάκη είναι η διατροφή απευθυνθήκαμε σε μεγάλο αριθμό εταιρειών και ήδη έχουμε λάβει πολλές απαντήσεις τις οποίες και αναρτήσαμε στο site του συλλόγου μας! Έχουμε πλέον στη διάθεσή μας ένα εύρος εταιρειών και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας. Επειδή ο σύλλογός μας καλύπτει μια ευρύτερη περιοχή, φροντίσαμε να απευθυνθούμε και σε πολλές τοπικές εταιρείες∙ έτσι υπάρχει περίπτωση προϊόντα μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Ήπειρο να μην υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη και το αντίθετο.

Εάν επιθυμείτε ο σύλλογος να απευθύνει αίτημα βεβαίωσης χωρίς γλουτένη σε κάποια τοπική εταιρεία που γνωρίζετε, να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας στo actionforceliac@yahoo.gr.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για το ευ ζην των ανθρώπων που πάσχουν από κοιλιοκάκη.”

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Δράση για την Κοιλικοκάκη

ΠΡΟΣΟΧΗ (05/05/2017)
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PERLE – αλλαγή στη γραμμή παραγωγής
Διαβάστε την επιστολή εδώΤΡΟΦΙΜΑ
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΠΑΓΩΤΑ
ΧΥΜΟΙ - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
ΖΑΧΑΡΩΔΗ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
ΦΑΡΜΑΚΑ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ